15 juni 2008
18:00

Kubikenborgs IF U

Referat: IFK Timrå - Kubikenborgs IF U

Det är bara erkänna att Timrå var bättre än oss i 90 minuter. Vi börjar matchen bra. När det återstår ca 15 minuter av första halvlek gör vi ett byte som rör om i vårt lag med för många omflyttningar. Det utnyttjar Timrå och gör 1-0. Slarvigt av oss på sidan. I halvtid leder Timrå med 2-1.
I andra halvlek försöker vi flytta upp spelet men lyckas inte skapa några riktigt heta chanser. Timrå skapar en del farliga chanser att göra 3-1 men lyckas inte göra mål. Men till slut så får de in 3-1 när det återstår ca 6 minuter av matchen och det är avgjort.
Kubenkillarna ska ha beröm för sitt kämpande, men det känns som att det fattas lite ork.